05/08/18 12:01
(transmedia.bg)

Сидеров: Срещата на Симеонов и Каракачанов с Нинова е нелегитимна

Като нелегитимни определи Волен Сидеров срещите на Валери Симеонов и Красимир Каракачанов с Корнелия Нинова. „Не съм упълномощавал въпросните лица да преговарят с която и да е партия извън управляващата коалиция. Те са извън решенията на коалиционния съвет на „Обединени патриоти“, затова трябва да се смятат за нелегитимни“, каза Сидеров.

Той отмени заседанието на парламентарната група на „Обединени патриоти“ във вторник с обяснението, че очаква изясняване на позициите на НФСБ и ВМРО по отношение на коалиционната политика.

Срещите, направени без съгласието на Сидеров, по думите му вредят на вече установените споразумения за управление на България между АТАКА, ВМРО, НФСБ и ГЕРБ“.

 

В отговор вицепремиерът Валери Симеонов съобщи, че не смята да дава отчет на никого за срещите си. Красимир Каракачанов пък проведе първата среща с Нинова, а темата е била свързана с отбраната.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване