05/09/18 13:08
(http://budnavarna.bg/)

Времето утре във Варна

снимка: Будна Варна

По Черноморието утре ще е облачно с превалявания от дъжд. Около и след обяд по южното крайбрежие ще има краткотрайни валежи с гръмотевици. Ще духа слаб до умерен вятър от север-североизток. Максималните температури на въздуха ще са 17-19°. Температурата на морската вода е 18-19°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Във вътрешността на страната около и след обяд, на много места ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. Ще има краткотрайни валежи, в югозападната половина от страната ще са интензивни и придружени с гръмотевични бури. Ще има условия за градушки. Вятърът ще е умерен от север-североизток и с него ще нахлува хладен въздух. Минималните температури ще са от 10° до 15°, а максималните ще са между 17° и 22°.

Атмосферното налягане остава по-ниско от средното за май, но през деня ще се повишава.

В планините облачността ще е значителна, след обяд в масивите от Югозападна България – купесто-дъждовна и ще има краткотрайни, на места интензивни валежи, придружени с гръмотевични бури. Ще духа умерен, временно силен северен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 11°, на 2000 – около 7°.

Материалът Времето утре във Варна е публикуван за пръв път на Будна Варна.

Публикувана на 05/09/18 13:08 http://budnavarna.bg/33993-vremeto-utre-vav-varna-57/

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване