05/11/18 09:31
(http://regiona.bg/)

/ Видео/ Само 16 съветници гласуваха за референдум

С 16 гласа „за“ 1 „против“ и 20 „въздържали се“ местните парламентаристи в Благоевград не приеха предложението за референдум за разкопките край Покровник.От гласуването се въздържаха цялата група на ГЕРБ,групата на Радослав Тасков,Албина Анева,Рашко Динков.Любопитно бе, че Румен Калайджиев излезе по време на спорното гласуване.Единственият съветник, който открито гласува против инициирането на референдум беше Васил Миладинов.

След три часа умуване и бурни дебати общинските съветници не приеха и предложението за свикване на общо събрание на благоевградската общественост с цел да се изслушат различни позиции на хората.Това стана факт след повторно гласуване,тъй като първото бе оспорено от съветничката Злата Ризова.Крайният резултат бе 17 гласа“за“ 1 „против“ и 16 “въздържал се“. Очаквано „за“ провеждането на общо събрание гласуваха групата на ГЕРБ и групата на Радослав Тасков.Единственият,който гласува против бе съветникът Калоян Ханджийски.

Материалът / Видео/ Само 16 съветници гласуваха за референдум е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване