05/15/18 19:52
(http://budnavarna.bg/)

15 момичета спорят за короната Мис Перла 2018

15 момичета вече са се записали за участие в конкурса за красота „Мис Перла 2018“, които ще се проведе в Club Bachata на 18 май, съобщи за BudnaVarna.bg Моника Димитрова. Участничките ще дефилират в 3 кръга: официални рокли, бански костюми и спортно-елегантно облекло. Накрая момичетата ще изиграят един общ танц, с вълнуваща хореография.

Конкурса се връща в нашият град след няколко години прекъсване, а идеята да стане запазена марка на Варна, ще бъде приоритет на организаторката Моника Димитрова.

В журито ще има 13 представители от обществения живот в град Варна, сред тях ще са: собственика на пекарни „Чочо“, Ардо Ованезов представител на „Реакшън“, Диан Денчев от автокозметичен център “ Скандал“, собственичката на сладкарница „Амийо“, Генадий Атанасов от електронна медия „Будна Варна“, Десислава Стефанова собственичка на магазин за дрехи „Daisy shop“, Мария Сланева от „Make up studio diamond“, Лиляна Борисова от „L-style“, Дария Йорданова от „Орифлейм“, Марияна Георгива от бутик „vita Bella“, Петя Стойнова от „Пиро-фактор“ и представители на магазин „Ала Бала“ и „Vento di moda“.

 

 

Материалът 15 момичета спорят за короната Мис Перла 2018 е публикуван за пръв път на Будна Варна.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване