05/15/18 13:22
(http://regiona.bg/)

/Видео/ Да преборим рака! ЮЗУ студентката си купи книга с благородна кауза

ЮЗУ студентката Севил отдели част от скромния си бюджет и си купи книга, защото приходите отиват за каузата „Борба с рака на гърдата“.
Младото момиче е студентка специалност „Право“ и въпреки тежкото следване намира време да чете и странична литература.

Севил отдели време и днес на обяд посети изложението на книгата пред Мол „Ларго“. Избра си специален роман, защото от женска солидарност е съпричастна със съдбата на хилядите жени, които водят битка с рака на гърдата. Търговците на книги бяха отделили определени романи, чиято стойност като пари отива точно за тази кауза, което се оказа най-интересното за посетителите на базара.

Само часове преди официалното откриване на петото юбилейно издание на изложението на книгата „Литера Експо“в Благоевград шатрите са подредени и книгите са изложени. Официално откриването ще е 17:00 часа пред Мол „Ларго“. Пред разните сергии от книги на отделните издателства се трупаха към този час по-малко хора, които в повечето случаи разглеждаха най-новите издания. Купуваха само най-верните почитатели на книгите. Пред шатрата на детските книжки естествено имаше повече хора и с интерес гледаха детските занимателни издания.

Материалът /Видео/ Да преборим рака! ЮЗУ студентката си купи книга с благородна кауза е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване