05/15/18 17:38
(http://www.clubz.bg/)

Зрелище с пет гола и победа в самия край за ЦСКА-София срещу "Левски"

ЦСКА-София би "Левски" с 3:2 в последното за този сезон дерби между двата отбора и пето за пролетта. Рубен Пинто заби победния гол в 90-ата минута на зрелищен мач, в който и двата тима направиха пропуски.

Двубоят вървеше към равенство, но и "Левски", който излезе с резерви и юноши заради контузени и наказани състезатели, можеше да спечели.

Така "сините" ще имат притеснения до последния кръг през уикенда за баража за Лига Европа. Авансът им пред четвъртия "Берое" е две точки. По същото време днес старозагорци направиха 1:1 с втория отбор на "Лудогорец".

В неделя "Берое" гостува на ЦСКА-София, а "Левски" - на "Верея".

Пред много малко публика на стадион "Васил Левски" Рафаел Енрике откри в 19-ата минута, но в 34-ата Паулиньо се възползва от груба грешка на Божидар Чорбаджийски - 1:1.

В 57-ата Кристиян Малинов върна аванса на символичните гости. В 78-ата Станислав Костов ефектно изравни. Противниците размениха по едно полувреме - първото беше за ЦСКА.

Очаквайте подробности.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване