05/15/18 12:39
(http://offnews.bg)

И бащата на Меган Маркъл няма да е на кралската сватба

Томас Маркъл-Старши заяви, че няма да присъства на кралската сватба, защото се чувства засрамен. До това се стигна, след като американски таблоиди разкриха, че той е нагласил снимки, на които разглежда годежна фотосесия на дъщеря си или чете енциклопедия за Великобритания, с които раздразни обществото.

Бащата на Меган обясни пред TMZ, че се е опитвал да изглежда заинтересован от събитието, но се чувства засрамен от тези снимки, защото всъщност са нагласени и по този начин е излагал дъщеря си. 

Принц Хари и Меган помолиха за разбиране от страна на обществото и поискаха от медиите да не търсят Томас.

"Това е тежко за госпожица Маркъл в дните преди сватбата. Тя и принц Хари отново молят за разбиране и уважение към господинн Маркъл в тази трудна ситуация", написаха в официално изявление от кралския двор.

Оказва се, че тази нагласена фотосесия била дело на полусестрата на Меган. Идея й била да плати 100 000 долара на таблоиди, за да повиши популярността и да подобри мнението на хората за Томас.

Меган Маркъл има полубрат и полусестра, с които не поддържа контакт и не са поканени на сватбата, която ще се проведе на 19 май.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване