05/15/18 07:37
(http://regiona.bg/)

Мъж от Гоце Делчев остава в ареста за притежание на 1 килограм кокаин

В събота при условията на неотложност е започнато досъдебно производство за държане с цел разпространение на наркотично вещество в големи размери.
Ръководството и надзора по досъдебното производство се осъществява от Окръжна прокуратура гр.Благоевград.
В хода на разследването е установено, че в събота около 14.00 ч. в гр.Гоце Делчев на ул.“Панаирски ливади“ Борислав Ч. е държал с цел разпространение, без надлежно разрешително, съгласно Закона за контрол върху наркотичните вещества и прекурсори, високорисково наркотично вещество – 1095 гр. кокаин, на стойност около 49 275 лв., като наркотичното вещество е в големи размери. Борислав Ч. е привлечен в качеството на обвиняем за извършеното от него престъпление.
С постановление от 13.05.2018 г. наблюдаващият прокурор е постановил задържане на обвиняемия за срок до 72 часа, с оглед осигуряването му пред Окръжен съд гр.Благоевград за участие в производството по повод внасяне на искане за вземане на най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража“.

 

Материалът Мъж от Гоце Делчев остава в ареста за притежание на 1 килограм кокаин е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване