05/15/18 06:02
(http://regiona.bg/)

Спецсъдът реши: Обвинените в корупция даяджии от Благоевград се уволняват от работа!

Отстраниха деветима служители на „Автомобилна администрация“ – Благоевград. Това реши Специализираният наказателен съд, съобщиха от Спецсъда.

Решението е по искане на Специализираната прокуратура. Деветимата са обвинени за участие в организирана престъпна група за подкупи. Отстранени са:  Димитър Занков, Никола Панов, Георги Глинджурски, Петър Денишев, Димитър Туджаров и други.

 

Десетият обвинен като участник в групата, не се яви в съдебната зала по здравословни причини. За него Специализираната прокуратура ще изготви отделно искане за отстраняването му от длъжност.

Съдът уважи искането на прокуратурата деветимата, явили се на делото, да бъдат отстранени. Мотивът е, че има наличие на обосновано предположение, че са извършили умишленото престъпление, за което са обвинени и то е във връзка с работата им.

Освен това, има и достатъчно основание да се счита, че служебното положение на обвиняемите ще създаде пречки за обективното, всестранно и пълно изясняване на обстоятелствата по делото.

Материалът Спецсъдът реши: Обвинените в корупция даяджии от Благоевград се уволняват от работа! е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване