05/15/18 13:48
(http://regiona.bg/)

Ще пропусне ли абитуриентския си бал наръганият с нож Борислав от Катунци?

18-годишният младеж, който беше наръган вчера с нож в тролей №7 в София е ученик в спортното училище на ЦСКА. Борислав Великов тренира джудо и самбо. Тази година момчето е 12 клас, предстоят му матури и абитуриентски бал. Боби както всичко го наричат е родом от санданското село Катунци.
За съжаление днес той пропусна изпращането на випуска в училище.

Няма непосредствена опасност за живота му, Борислав се възстановява от операцията
Момчето е в стабилно състояние, в съзнание е и е контактно, съобщи доц. Юлий Ванев, началник на трета хирургична клиника в Пирогов, където младежът бе откаран снощи.

До спречкването в тролея се стигнало, след като група от няколко деца на около 10 години от ромски произход пускали семки по пода и плюли в тролея, пише флаш нюз. Пострадалото момче направило забележка на групичката и друг младеж, по-голям от децата, но също от ромски произход, се намесил спора и намушкал Борислав.

Материалът Ще пропусне ли абитуриентския си бал наръганият с нож Борислав от Катунци? е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване