05/16/18 07:18
(http://regiona.bg/)

Аверите на Боби от Катунци избесняха, канят се да отмъстят за него!

Приятели на наръгания в тролей Борислав избесняха, заканват се на изрода, който го наръга.Малко по-рано днес се появи доста притеснителна информация за здравословното състояние на Борислав Великов, който бе наръган в столичен тролей от мъж, на който направил забележка, че цапа в превозното средство.   „Разбрах, че синът ми се е влошил.

По непотвърдена информация е имало и втора операция. Може да има объркване в имената, нищо не ми казват“, заяви майката на момчето, което е изгряваща звезда на ЦСКА, пише блиц.   Приятели на Борислав, който се подвизава във Фейсбук с псевдонима Таджека, обаче избесняха заради бруталната случка.

Масово аверите на Боби му пожелават бързо възстановяване и да се оправи в най-кратки срокове: „С теб сме Бобка“; „Бързо възстановяване“; „С теб сме братле, бързо оздравяване“.   Има обаче и такива, които освен добро здраве пишат и за това какво трябва да се случи с мъжа, който е нападнал приятеля им.   „Заслужава доживотна присъда изрода.

Дано се оправиш в най-скоро време, Боби!“, пише Вили Г.   „Нямам думи просто как може да има такива хора бе…. Бързо възстановяване, приятелче!“, възмущава се пък Венелина Михайлова.   „Бързо оздравяване човек 
					
					<a href=

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване