05/16/18 10:41
(http://regiona.bg/)

Благоевградчанин сигнализира: Счупен клон на дърво застрашава живущите в Блок 103 в „Еленово“

Благоевградчанинът инж. Асен Георгиев сигнализира  за опасно дърво със счупен клон пред Блок 103 в благоевградския квартал „Еленово“.Според думите му,клонът може да се счупи и падне върху главите на живущи в блока.Ето какво написа инж.Георгиев в социалната мрежа в групата “Забелязано в Благоевград:

„Дървото, което ни пази сянка през лятото и което незнайно защо, някои от общината в Благоевград реши, че не е опасно когато кастриха другите дървета около нашият блок ( а именно 103), сега се е сцепило и всеки момент може да се счупи този голям клон. Та питам аз, какво правим ако този клон ми счупи колата, или по лошо падне и удари някое дете или възрастен човек, които постоянно си играят или седят на пейката там. Кога ще почнете да си вършите работата за която получавате заплата от нашите данъци. Въпроса ми е към хората от Община Благоевград“.

Материалът Благоевградчанин сигнализира: Счупен клон на дърво застрашава живущите в Блок 103 в „Еленово“ е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване