05/16/18 09:22
(http://budnavarna.bg/)

Варненска майка: биха сина ми без причина на спирката

Варненската майка Кремена Сотирова се оплака в групата „Забелязано във Варна“, че нейният син е бил блъскан и обиждан от негов връстник без причина, това научи BudnaVarna.bg.

Ето какво още написа тя:

Здравейте! Пише ви майка, чието дете днес 15.05.2018 г. на прибиране от училище е било унижавано и блъскано от друг ученик. Случката е станало около 19:00 ч. – 19:30 ч. на спирка „Армейска“ в гр. Варна. Синът ми на 14 г. в VIII Г клас е бил с друг съученик от училище ПГИ „Иван Богоров“. Докато чакат автобуса, при тях идва ученик от същото училище и започва да крещи, обижда и да блъска детето ми. Съученикът, с който е бил от VIII Б клас е гледал безучастно. Извършителят е неизвестен, но синът ми го е виждал в същото училище и с униформата на училището. Изплашен е, треперещ и плачещ. Страхува се отново да отиде на училище. Той е тих, плах, скромен и дори и през ум не ми минава, че би предизвикал някой. Класната и училищният психолог са уведомени. В недоумение съм дали училищните власти биха разрешили случая. Неизвестен е, но не е от хиляден град, а от 100-200 деца от горецитираното училище. Детето ми се страхува утре да не бъде пребит (по негови думи). Но „утре“ може да е той, а може и да е друго безпомощно дете. Надявам се случката да не потъне в архивите и да няма само прах в очите ни, че нещо се прави по въпроса от някоя инситуция. Дано има положително разрешаване на казуса без потърпевши. Благодаря Ви!

Материалът Варненска майка: биха сина ми без причина на спирката е публикуван за пръв път на Будна Варна.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване