05/16/18 10:09
(http://regiona.bg/)

/Видео/ Модна фиеста в Благоевград! ЮЗУ студенти и деца дефилираха със собствени тоалети

Над 20 студенти от специалност Промишлени изкуства и мода от Факултета по изкуствата и деца дефилираха на модно ревю в ЮЗУ „Неофит Рилски” в Благоевград.
Бурно аплодирани от свои преподаватели, колеги, приятели и родители студентите представиха разноцветни модели, проектирани от самите тях.

Модното дефиле започна с модели от специалности „Мода“ и „ Технология и мениджмънт на шевната индустрия“ степен „Бакалавър. Главна моделиера бе студентката Марина Николова от III-ти курс. Студентките представиха нейните иноваторски и шикозни рокли, топове и панталони.

Във втората част на ревюто, моделите дефилираха с модни произведения на студентка магистър от специалност „ Технология и мениджмънт на шевната индустрия“. Събралите се модни критици ахнаха пред новаторските идеи и красотата на младите модели.

Третата част започна с тоалети на „Малките дизайнери“ с начело Сияна Младенова. Колекцията бе свързана със слънчевото лято, което ни предстои и присъстващите на модното събитие видяха тоалети с интересни тоалети с растителни орнаменти.

На сцената излязоха и най-малките модели, представящи колекция пролет-лято на дизайнерката Айше Чаушева. С много емоции и завидно самочувствие, малките дами плениха сърцата на публиката и бяха гордост за родителите им. Умело позираха пред фотоапаратите и дадоха настроение на събитието.

След това се представиха и колекциите на студентките Моника Станева, специалност „Мода“ , Ралица Стоянова и Татяна Донкова. Ето и снимки от модната фиеста:

Материалът /Видео/ Модна фиеста в Благоевград! ЮЗУ студенти и деца дефилираха със собствени тоалети е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване