05/16/18 21:47
(http://budnavarna.bg/)

Хороскоп – 17 май 2018

Овен

Бъдете активни. Благоприятно време за всякаква работа. Днес ще бъдете целеустремени и ще ви обземе желание да живеете пълноценно живота си, както и да вземате всичко, което ви се полага.

Телец

Отличен ден за прекарване на времето в домашна среда. Ограничете общуването с външния свят, което отнема от вас твърде много сили и време. Въздържайте се от посещение на магазини иначе рискувате да се сдобиете с множество излишни вещи – особено жените.

Близнаци

Ще станете център на внимание и ако се постараете, ще впечатлите някои хора с остроумието си и начина си на общуване. Много приятни емоции ще донесат срещите с приятели и близки хора. За да повишите тонуса си, заемете се с двигателна активност, не стойте без работа.

Рак

Пред вас ще стоят различни задачи, а решаването им ще отнеме много време и енергия. По отношение на любовта, нещата могат да бъдат много по-добри. Може да организирате романтична вечеря със свещи и въобще ви очакват хармонични отношения с любимия човек.

Лъв

Движите се в правилната посока засега и ако не се отклоните от пътя, то скоро ще постигнете успех. Голяма е възможността днес да оставите важни следи, ако не в историята, то поне в сърцата на някои хора.

Дева

От една страна ви липсва достатъчно увереност в себе си, а от друга – сте прекалено взискателни към хората около вас. Нищо съществено не предприемайте. Сега не е най-доброто време за развиване на нови отношения, но е благоприятно за вече създадените.

Везни

Възможно е да участвате в съревнование за нещо. Вярвайте в собствените си сили. Вземете ли веднъж решение, повече не го подлагайте на съмнение, защото размисълът и щателният анализ на ситуацията може да ви изведат до разколебаване или неправилен извод.

Скорпион

Възможно е да участвате в съревнование за нещо. Вярвайте в собствените си сили. Вземете ли веднъж решение, повече не го подлагайте на съмнение, защото размисълът и щателният анализ на ситуацията може да ви изведат до разколебаване или неправилен извод.

Стрелец

Днес ще бъдете изключително прозорливи. Липсват ви още жизнеспособни идеи. Постарайте се да има съизмеримост между желанията и възможностите ви. Професионалната работа може да е в ущърб на личните отношения.

Козирог

Правилно разпределете силите си, защото работата, която ви очаква няма да бъде малко. Не хабете енергията си за отрицателни емоции. Обадете се на приятели и се отдайте вечерта на съвместно забавление.

Водолей

Не е изключено днес да научите някаква скривана досега истина. Периодът е малко сложен за взаимоотношенията. Не напрягайте нервната система и стойте далеч от всякакви конфликти. Нуждаете се от по-спокойна и непринудена обстановка.

Риби

Днес могат да се проявят с пълна сила потиснати и неизявени чувства на обида и разочарование. Може би това ще е причината за нежеланието ви да общувате с определени хора. Не губете време в излишни разговори.

Материалът Хороскоп – 17 май 2018 е публикуван за пръв път на Будна Варна.

Публикувана на 05/16/18 21:47 http://budnavarna.bg/34329-horoskop-17-maj-2018/

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване