05/17/18 04:08
(http://regiona.bg/)

Звездите за днес: Овни фокусирайте се, Лъвове уникален ден за нови начинания, Козирози мобилизирайте се

Хороскоп за 17 май 2018

Хороскоп Овен (21 март – 20 април)

Ще мислите бъзро, ще действате бързо, но също толкова бързо ще се разсейвате и ще изоставяте нещата. Имате нужда от фокусна точка, която да концентрира усилията Ви, просто я намерете.

Хороскоп Телец (21 април – 21 май)

Ще имате нужда от конкретни указания, за да се чувствате спокойни и сигурни. Трудно ще Ви е да направите нещата сами без предварително одобрение. Намерете подходящия човек, който ще Ви вдъхне увереност, не изпадайте в паника.

Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)

Трудно ще се подчинявате на правилата днес и всякакви опити някой да Ви дисциплинира по-скоро ще предизвикат справедливия Ви гняв. Опитайте се да изслушвате другите и не се втурвайте с главата напред при всеки звук.

Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)

Малко отнесени и несигурни ще се чувствате днес, нещо нетипично за човек реалист като Вас. Изглежда се сблъсквате с неща, които Ви е трудно да обясните. Може би е нужно да идентифицирате онова, което Ви притеснява и да го опознаете. Страхът не е толкова страшен, ако го раздробите на съставните му части.

Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)

Способността Ви да намирате връзките между нещата, да синтезирате различни направления, да съединявате нещата ще Ви насочи към съвсем нови начини за изява и творчество. Прекрасен уникален ден за нови начинания.

Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)

Ще се стремите да запазите нещата каквито са и да действате по утвърдени схеми. Като цяло това е много практичен и полезен подход, но е хубаво да си позволите да чуете и новото, различното, необикновеното. Понякога експериментите дават съвсем нови начини за действие.

Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)

Авантюристи по природа, днес само ще трябва някой да Ви запали искрата и ще се втурнете да завладявате светове, да експериментирате, да научавате. Хубав ден за планиране и мащабиране.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

Не позволявайте страховете да Ви водят при вземане на решения. Вие сте достатъчно аналитични, достатъчно практични и методични, можете да опитомите страха, просто си позволете да го видите като един модел.

Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Може да се наложи да се примирите с някои не дотам перфектни условия в името на хармонията и мира. Или променете отношението си към нещата. Компромисите не са печелившо поведение, търсете варианта, при който и вие да се удовлетворени, и другата страна също.

Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)

Ден за работа. Достатъчно помечтахте и се отдавахте на творчески планове, ще очакват от вас да покажете на практика на какво сте способни, а то никак не е малко – мобилизирайте силите си.

Хороскоп Водолей (21 януари – 19 февруари)

Един ден, в който ще се чувствате в разцвета на силите и възможностите си. Не е изключено дори да се решите на някои рисковани крачки. Просто яхнете вълната и смело напред!

Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)

Днес за Вас ще е важно да чувствате емоционалната подкрепа на хората, с които взаимодействате. Да знаете, че Ви одобряват, че Ви се доверяват, това ще Ви даде крила, за да продължите напред.

Материалът Звездите за днес: Овни фокусирайте се, Лъвове уникален ден за нови начинания, Козирози мобилизирайте се е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване