05/18/18 14:15
(http://budnavarna.bg/)

Ива Андонова – кандидатка за „Мис Перла“ 2018

Ива Андонова е родом от град Варна, на 20 години и ще бъде номер 8 в конкурса „Мис Перла“ 2018.

 

1 – Представете се с няколко думи?

И.А. – Казвам се Ива Андонова ,на 20 години съм от град Варна. Мила, лъчезарна и весела жена , харесваща да спортува .

 

2 – Как се решихте да участвате в конкурса „Мис Перла 2018“?

ИА. – Харесвам модата и следя с голям интерес събития свързани с нея. „Мис Перла 2018“ както и всеки подобен конкурс е предизвикателство за всяка жена, която иска да се изяви в модния свят.

 

3 – Какви качества трябва да притежава една миска?

И.А. – Качествата, които трябва да притежава успешната жена (миска) са: ум, съобразителност, разбиране на „другия”, човечност, оптимизъм, упоритост и надмогване на себе си, когато това е нужно. Да отстоява принципите си. Разбира се и обич – обич към хората, към света, към себе си.

 

4 – Какви отговорности носи короната „Мис Перла“?

И.А. – Всяка една участничка в подобен конкурс, трябва да поеме отговорността да бъде конкурентна , да успее да спечели журито, както и всички гости и организатори на събитието. разбира се да спомага за доброто настроение и да запази ведрата обстановка по време на ревюто. Короната трябва да се носи заслужено , а победителката да е за пример пред всички бъдещи кандидатки в подобни модни изяви.

 

5 – Какво е за вас Варна?

И.А. – Това е градът , в който съм родена и който нося в сърцето си навсякъде с мен. Град с дълга и велика история , с много забележителности който привличат посетители от цял свят. Град развиващ се във всички посоки – образование , бизнес , икономика, инфраструктура и други . Варна е била и продължава да е домакин на най- различни мероприятия, някои и от световен мащаб. Това е един достоен за възхищение град.

 

6 – С коя участничка се сприятелихте най-много?

И.А. –

Материалът Ива Андонова – кандидатка за „Мис Перла“ 2018 е публикуван за пръв път на Будна Варна.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване