05/18/18 09:10
(http://budnavarna.bg/)

Ивета Иванова – кандидатка за „Мис Перла“ 2018

 Ивета Иванова е родом от град Силистра, на 23 години и ще бъде номер 4 в конкурса „Мис Перла“ 2018.

 

1 – Представете се с няколко думи?

И.И. – Казвам се Ивета Иванова на 22 години. Завършила съм в Медицински университет град Варна, специалност „Здравен инспектор“. За щастие веднага след завършването започнах да практикувам професията си в Регионална здравна инспекция. В момента записвам второ висше Психология и същевременно карам курс по професионален грим. Аз съм човек, който обича да се развива в различни насоки и смятам, че една жена трябва да бъде и умна и красива.

 

2 – Как се решихте да участвате в конкурса „Мис Перла 2018“?

И.И. – Реших да участвам в конкурса „Мис Перла 2018“, защото от малка участвам в конкурси за красота и за мен това е нещо изключително приятно, запознавам се с прекрасни хора.

 

3 – Какви качества трябва да притежава една миска?

И.И. – Безспорно една МИС трябва да бъде красива! Но както всички знаем красотата е до време и лично за мен не е най-важното и единствено нещо, което една личност може да покаже. Една МИС трябва да бъде достатъчно интелигентна да общува, а не само да позира. Тя трябва да вдъхва увереност и надежда, участвайки в различни каузи.

 

4 – Какви отговорности носи короната „Мис Перла“?

И.И. – Като всяка една корона отговорността не е за пренебрегване. Според мен всяка корона носи своите отговорности сама по себе си

 

5 – Какво е за вас Варна?

И.И. – За мен Варна е един прекрасен град, изпълнен с много спомени и позитивни емоции. Един красив град, който всеки човек заслужава да види.

 

6 – С коя участничка се сприятелихте най-много?

И.И. –  За кратък период от време смея да твърдя, че всички момичета са прекрасни и ми е приятно да общувам с тях, смятам че всяка от нас е достойна за короната „Мис Перла 2018“. Искам да пожелая успех на всички участнички в конкурса. Радвам се, че имах възможността да се запозная с тях.

Материалът Ивета Иванова – кандидатка за „Мис Перла“ 2018 е публикуван за пръв път на Будна Варна.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване