05/18/18 09:29
(http://budnavarna.bg/)

Търсят с конкурс най-красивата градинка във „Владиславово“

В търсене на най-красивата градинка във „Владиславово“ районното кметство организира конкурса „Пъстро и създадено с любов“, научи BudnaVarna.bg.

В надпреварата могат да участват зелени или цветни пространства пред частни домове, жилищни и публични сгради, но само такива, които са естетически оформени и се поддържат чрез инициативата на хората, уточняват от районната администрация. Участниците трябва да изпратят снимки до кметството.

Журито ще бъде от еколози и експерти по озеленяване. Фотосите на градинките ще бъдат публикувани и във фейсбук страницата на Район „Вл.Варненчик, където всеки може да даде своя вот чрез харесвания на фотосите.

Обявяването на победителите ще се случи по време на „Празници Владиславово 2018“

Организаторите подчертават, че е желателно снимките да не са повече от три. Идеята е само с няколко кадъра да се разкрие красотата на цветното кътче. Предпочитат се общи планове, които да покажат, че градинката освен зелена е пъстра и чиста.

Материалът Търсят с конкурс най-красивата градинка във „Владиславово“ е публикуван за пръв път на Будна Варна.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване