05/20/18 09:20
(http://radiomilena.com/)

„На теб, учителю, поклон!” и изложба в СУ”Любен Каравелов” – Несебър

24-05В навечерието на Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост второкласници и четвъртокласници от СУ”Любен Каравелов” – Несебър развълнуваха любимите си учители със стихове и песни, посветени на празника и с думи на благодарност за всеотдайния им труд.

Директорът на учебното заведение Тодорка Станелова поздрави педагозите с предстоящия празник, пожелавайки им крепко здраве и творчески успехи в нелеките учителски делници. Нужното внимание бе отделено на Ванина Тулева, Теофана Дечева, Румяна Жекова и Янчо Симов, които през тази учебна година навършиха очарователните  2 х 25 години. Специални благопожелания по случай  пенсионирането си получиха дългогодишните преподаватели Андиопа Цветкова, Божана Тошева и Димитър Тълпигов.

В централното фоайе на училището бе експонирана пъстра изложба от рисунки на букви и празнични картички, посветена на деня на българската просвета и култура и на славянската писменост.

                                                          Мара МОМЧИЛОВА                                               

 

Публикувана на 05/20/18 09:20 http://feedproxy.google.com/~r/Radiomilenacom/~3/arbWq85lYNA/

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване