05/21/18 10:35
(http://regiona.bg/)

Спор за имот! Преподавателка от Гоце Делчев държи под ключ наследствен имот, не дава достъп на 5-те наследници

Преподавателката Василка Маджирова (Ванушкина) от Гоце Делчев присвоява наследствен имот и не дава достъп на останалите наследници Това твърдят роднини от града. Те разказаха, че известната учителка в Първо ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ Василка Маджирова държи ключа на двуетажна къща на улица „Стара Планина“ и не дава на останалите наследници да припарят до нея, въпреки че те са в пълното си право.

Имотът е бил е на д-р Таня Трънджиева, която починала преди година след борба с онкологично заболяване. След нейната смърт 5-те наследници не могат да си разделят имота.

Роднините твърдят, че Василка Маджирова е обявила къщата за продан и всеки ден кани на оглед купувачи без да има одобрението на останалите наследници. Преди дни на едногодишния помен за починалата, Маджирова поела поредната си самоинициатива и го организирала напълно самостоятелно без да се консултира с останалите наследници. За този помен тя поканила само нейни приятели.

„ Ние се питаме кога Василка Маджирова стана толкова креативен човек, защото приживе се криеше от стоматоложката Таня Трънджиева, а днес организира събития в нейна почит. Наглостта и нахалството вече минават всякакви граници“, възмущават се роднините.

Материалът Спор за имот! Преподавателка от Гоце Делчев държи под ключ наследствен имот, не дава достъп на 5-те наследници е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване