05/22/18 06:31
(http://regiona.bg/)

/Видео/ Опасен инцидент: Товарно „Волво“ се обърна в района на село Изгрев, шофьорът пострада…

В 8и50 тази сутрин товарен автомобил „Волво“- гондола натоварен с пръст с е обърнал в района на село Изгрев до Благоевград. За късмет водачът се отървал само с леки наранявания в областта на главата. Камионът е изсипвал пръст на място с голям наклон. Явно водачът не е преценил наклона, бил и много товарен, което е най-вероятната причина за инцидента. „Волвото“ е с хасковска регистрация.

Обръща се в посока на кабината, където стои водачът. От инцидента е пострадал водача, който е закаран в Спешен център. На място бяха екипи на пожарната и полицейски патрул. Според органите на реда, шофьорът се е отървал с леки наранявания.

Ето и официалната информация от ОД на МВР Благоевград: Около 08:50 часа на 22.05.2018г. е получен сигнал за това, че в местността „Чуката“, землище на с.Айдарово, при изсипване на земна маса, товарен автомобил „Волво“ се е обърнал на една страна. В резултат на инцидента е пострадал 55-годишният водач на автомобила, който е транспортиран в ЦСМП-Благоевград.

 

Материалът /Видео/ Опасен инцидент: Товарно „Волво“ се обърна в района на село Изгрев, шофьорът пострада… е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване