05/22/18 10:38
(http://budnavarna.bg/)

Днес фоторепортерите на Варна откриват изложба в Градската галерия

Изложбата, на която фоторепортери от различни медии, представят работата си, се прави за втори път и ще бъде традиционна всяка година, научи BudnaVarna.bg. От 18 часа, в Градската художествена галерия петима работещи фоторепортери представят по 6 фотографии – 30 репортажни фотографии от последните години от своята работа за вестници, сайтове и агенции.

Красимир Делчев, Любомир Бенковски-Бенджи, Красимир Тодоров, Пламен Гутинов, Румен Сарандев ще покажат общо 30 принта. Отделно от тях, 10 авторски портрета от Красимир Делчев – „10 с Мариела Русева“, като съпътстваща самостоятелна изложба също ще може да бъде видяна.

На откриването на изложбата ще бъде разиграна томбола, на която всеки, закупил номерче на цена 2 лв., ще има шанса да спечели една фотография по избор от изложбата с автограф от автора. Ще бъдат изтеглени 3 номера и спечелилите ще получат избраната от тях творба след закриването на изложбата, което ще бъде на 12 юни.

Материалът Днес фоторепортерите на Варна откриват изложба в Градската галерия е публикуван за пръв път на Будна Варна.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване