05/23/18 12:39
(http://regiona.bg/)

/Аудио/Съветникът Илко Стоянов: Радослав Тасков е манипулатор, има къса памет, не разбира от политика

Общинският съветник Илко Стоянов остро опроверга думите на Радослав Тасков,че не е участвал в работата на ОбС в Благоевград.

„Всичките нападения са зад гърба ми, защо не го направи в залата, за да му отговоря както трябва!?.Очевидно някои лица имат къса памет, Радослав Тасков е от лицата, които „разбират политиката“. В типичен стил той удря в гърба! Явно като председател на общинския съвет той не познава работата по комисиите. В комисиите, в които участвам разглеждаме предложения, взимаме решения и внасяме за гласуване“,коментира Илко Стоянов пред ИА „Региона“ .

Преди седмица юристът подаде оставка в знак на протест ат гласуването на колегите си срещу искането за референдум или общо събрание за спасяване на разкопките край Покровник.

„Не е противоречие да си общински съветник и заместник кмет на друга община. Напротив, едната работа е в полза на другата. Ако за г-н Тасков е противоречие, защо не го каза навреме, а сега го прави!? Защо се опитва да манипулира обществеността с това. Той просто е един манипулатор“, добави Стоянов.

Адвокат Илко Стоянов подкрепя предложението на групата на ПП „Партия на Зелените“ за въвеждане на ротационния принцип при избора на председател на ОбС. Според него така ще има много по-голяма прозрачност за работата на Общински съвет и хората ще бъдат по-информирани, а най-вече няма да има авторитарност.

Материалът /Аудио/Съветникът Илко Стоянов: Радослав Тасков е манипулатор, има къса памет, не разбира от политика е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване