05/25/18 13:05
(http://regiona.bg/)

/Видео/ Сензационно разкритие: Бивш шеф на КАТ Благоевград – Пистолета е мой, парите са за футболен турнир

Бившият шеф на КАТ Благоевград Малин Халачев каза на влизане в съдебна зала: „Пистолета намерен в кабинета на Данаил Стоицов е мой, а парите са за провеждане на футболен турнир, това всичко е проверено и ще се докаже“. В14 и 30 часа започна гледането на мярката за задържане на бившия шеф на КАТ Данаил Стоицов и Бойко Шарков. Делото започна при отворени врати, но по молба на адвокатите и прокуратурата медиите не бяха допуснати. Един от свидетелите  Малин Халачев, който е приятел на арестувания шеф на КАТ каза: „Пистолетът „Макаров“, който е намерен в касата на шефа на КАТ Данаил Стоицов, е мой. Имам го от 20 години, а разрешителното ми е до 2020 г. Оставих го там, защото пътувам често в чужбина, а наскоро обраха жилището на ловец. Задигнаха му пушките и го осъдиха“.

Съдът се оттегли да разгледа материалите по делото за 1 час. По непотвърдена информация има много СРС-та. Ако това, което казва Халачев е истина до голяма степен е оправдание, но всичко зависи от СРС-тата. До довечера ще стане ясно дали съдът ще остави за постоянно в ареста Д. Стоицов и Бойко Шарков.

Материалът /Видео/ Сензационно разкритие: Бивш шеф на КАТ Благоевград – Пистолета е мой, парите са за футболен турнир е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване