05/25/18 13:03
(http://struma.com/)

Ротацията не мина! 22-ма от ОБС дадоха "вот на доверие" на председателя Р. Тасков! Той към вносителите от групата на Зелените: Как ще се изправите пред избирателите си и ще отчетете, че 4 г. престоят ви тук е бил единствено и само да искате оставката ми?!

Местните парламентаристи отхвърлиха предложението за смяна на ОБС шефа през 6 месеца и изслушаха мълчаливо речта на Радослав Тасков, който бил готов да депозира оставката си ,ако предложението бъде гласувано. За модела Камбитов-Тасков и с какво се гордее председателят четете:

За пореден път на днешната сесия на ОБС Благоевград, бе обсъдено предложение за промяна в Правилника за организацията и дейността на общинския съвет, касаеща въвеждане на ротационен принцип при избор на председател на общинския съвет, съгласно, което председателят да се сменя през 6 месеца. 22 от съветниците гласуваха против предложението, 16 бяха "За" и 2-ма въздържали се и то не не бе прието.


Веднага след гласуването председателят на ОБС Радослав...

Продължава

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване