05/26/18 12:34
(http://regiona.bg/)

Абитуриенти щуряха на купон с Борис Дали и Дара в Симитли

Веселие, емоция, празнични усмивки и много изненади съпътстваха абитуриентския бал на завършващите в Симитли. Балната вечер беше най- големият празник за дванадесетокласниците, отлитащи от училището. А най- големите подаръци за всички празнуващи своето завършване направи кметът Апостол Апостолов. Специални гости, голям подарък от кмета, бяха поп-фолк изпълнителят Борис Дали и тийн идолката Дара. Танци, забавни игри с награди, прощални слова и песни, броене до 12 като за последно и много емоционални моменти не липсваха. Красиви, изящни, истински и неподправени, абитуриентите на Симитли празнуваха в ресторант „Пирин“ в Симитли и превърнаха деня в истински празник за обществеността в Симитли.

Репортерката на светското предаване „Папараци“ Елизабет Методиева се превъплъти във водеща на партито на абитуриентките в Симитли. Оркестър „Идоли“ не спираше да отправя поздрави към празнуващите своето завършване, както и към преподавателите, които 12 години са били неотлъчно до тях.

Празника на младостта и голямото начало в живота споделиха кметът на община Симитли Апостол Апостолов, заместник кметът Евгения Георгиева, както и председателят на Общински съвет Симитли- Владимир Христов.

 

Материалът Абитуриенти щуряха на купон с Борис Дали и Дара в Симитли е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Публикувана на 05/26/18 12:34 http://regiona.bg/%d1%81%d0%b8%d0%bc%d0%b8%d1%82%d0%bb%d0%b8/

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване