05/26/18 04:05
(http://www.pogled.info/)

Месното поколение на САЩ: "Аз съм твърде зает, за да работя, аз съм само на 30 годинки – по-добре да осъдя родителите си"

/Поглед.инфо/ В течение на последните три месеца родителите изпратиха на сина си пет писмени известия за напускане, но той игнорира всичките. Бащата на Майкъл каза: „Дадохме му 14 дни за да напусне нашия дом. Няма да му разрешим да се върне. Ще предприемем всякакви мерки това повече да не се случва. Отначало ние просто го приютихме, тъй като загуби работата си, но това продължи години без нашето съгласие. Ние му предлагахме 1100 долара за да му стигнат на първо време, но той отказа. Аз му говорих, че има работни места, където не се иска опит, но той отказа да предприема каквито и да е крачки. Считам, че ако човек няма пари, той трябва да се съгласява на всякаква работа, но изглежда нашият син твърде добре се е устроил и няма намерение да променя нищо“.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване