05/28/18 05:40
(http://www.klassa.bg/)

Борислав Цеков: Каузата на психодесницата и соросоидите на Прокопиев, Донев и сие - отрицанието и разрухата

 Юридическият съветник на президента Румен Радев Борислав Цеков направи заключението, че каузата на психодесницата и соросоидите на Прокопиев, Донев и сие е единствено отрицанието и разрухата.

Публикуваме пълния коментар на юриста от Фейсбук без редакторска намеса: 

Някой може ли да посочи нещо съградено за България от психодесницата и соросоидите на Прокопиев, Донев и сие? Тяхната кауза е единствено отрицанието и разрухата. Срещу АЕЦ "Козлодуй" и "Белене", срещу магистрала "Струма", срещу "Бургас-Алекнадропулис" и "Южен поток"... Срещу всичко, което може да направи България силна и стратегически значима държава. Но са "за" кол-центровете и аутсорсването на чужди производства у нас заради робски ниската цена на българския труд. И зад тази маска - приватизацийка на безценица и милионери за една нощ от разграбване на държавни ресурси с политическа протекция. Справка: разбойническо-ментарджийската приватизация на Костов и костовци. Само че, това се нарича "бананово мислене" в "бананова държава" от бананови дърдоркорвци. И няма нищо дясно, а още по-малко "евротлантическо".

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване