05/29/18 13:40
(http://regiona.bg/)

Трагедията е неописуема: Ето я красавицата, която загина вчера в мелето на АМ Тракия, била бременна в 7-я месец

33-годишната Северина Коралска от Карнобат е загиналата при адската катастрофа вчера на магистрала „Тракия“.
Припомняме, че автомобилът на Северина и 35-годишният Ивайло Минчев бе премазан от ТИР на аутобана край Пловдив. Както е известно, Северина е била бременна в 7-я месец и заедно с мъжа си са пътували за преглед в София.

Камионът с латвийска регистрация мина през мантинелата и отнесе в насрещното колата на семейство от Бургаско. Предполага се, че водачът на ТИР-а е заспал зад волана, пише блиц.

Той е в болница с лицево-челюстна травма, като се очаква днес да бъде изписан.

Окръжна прокуратура-Пловдив повдигна обвинение на шофьора. Обвиняемият е задържан с постановление на наблюдаващия прокурор за срок от 72 часа, в рамките на които предстои да бъде внесено в съда искане за вземане спрямо него на мярка за неотклонение „Задържане под стража”, пише Блиц.

Предвиденото от закона наказание за престъплението, в което е обвинен, е лишаване от свобода от 5 до 20 години и лишаване от право да управлява МПС.

Материалът Трагедията е неописуема: Ето я красавицата, която загина вчера в мелето на АМ Тракия, била бременна в 7-я месец е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване