05/30/18 11:10
(http://regiona.bg/)

/Видео/ Внимание, критична улица в Благоевград, има и други…

Една от най-критичните и трудни улици за преминаване в Благоевград е „Братя Миладинови“, която започва от входа на болницата и продължава нагоре. Това сигнализираха наши читатели. На за първи път получаваме читателско писмо за това място. Ситуацията е следната в работен ден улицата е препълнена с паркирани автомобили на тротоара и на самото пътно платно. Ако идваш отдолу, а отгоре идва кола, един от водачите трябва да се качи на тротоара, ако има място естествено, за да се разминете.

Ето какво ни пишат: „Разбирам, че това не е синия зона и всички тичат да паркират там, но разминаването с други коли е на косъм. Толкова ли не може да се направи една реорганизация на движението, улицата да бъде еднопосочна да се влиза само отдолу. Това е ад за преминаващите по улицата, както и за живеещите. Някой ще помисли да го направи, за да може да се облекчи поне малко преминаването“, допълва читателят.

Заснехме мястото, което до обяд е пълно с коли. Във видеото ясно се вижда как става разминаването.Идвайки отдолу лек автомобил трябва да се размине с товарен пикап. Естествено мястото е тясно и пикапа се качва на тротоара, като търси място да отбие, където няма паркирана кола, защото от страна на болницата от долу до горе е пълно с коли. Това се случва ежедневно в делнични дни.
ИА Региона поема инициативата да покаже всички критични улици в Благоевград!!!


Материалът /Видео/ Внимание, критична улица в Благоевград, има и други… е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване