05/30/18 00:17
(http://budnavarna.bg/)

Удължават срока за подаване на проекти за инвестиционната програма на Община Варна

снимка: Будна Варна

Срокът за прием на фишове за проектни идеи по актуализиране на инвестиционната програма на Община Варна по Приоритетна ос 1 „Устойчиво и интегрирано градско развитие“ на Оперативна програма „Региони в растеж“ 2014 – 2020, ще бъде удължен. Това научи BudnaVarna.bg.

Предвид повишения интерес от страна на Сдружения на собствениците и подадените до момента заявления за интерес и финансова помощ (ЗИФП) за Енергийна ефективност (ЕЕ) на многофамилни жилищни сгради (МЖС), които да бъдат включени в индикативния списък на операциите на инвестиционната програма, се удължава до 28 юни.

Могат да бъдат подавани проектни идеи по инвестиционна програма; инвестиционни приоритети, по които съществува риск от непостигане на крайните цели до 2023 г.; социална инфраструктура – социални жилища, кризисни центрове, центрове за временно настаняване, приюти и центрове за работа с деца на улицата; енергийна ефективност в административните сгради; енергийна ефективност в многофамилни жилищни сгради и в студентски общежития.

Фишове могат да подават всички регистрирани или извършващи дейност на територията на община Варна, юредически лица/сдружения на собствениците (напр. Собственик/ползвател на сграда/инфраструктура, НПО, сдружения на собствениците, публични институции, организации, формални групи граждани и т.н.

Материалът Удължават срока за подаване на проекти за инвестиционната програма на Община Варна е публикуван за пръв път на Будна Варна.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване