05/30/18 07:04
(http://regiona.bg/)

Ягодите от родопското село Рибново удариха 4.50 лв. за килограм, кюстендилската череша 3,50 лв.!

Ягоди от родопското село Рибново удариха цена от 4,50 лева на пазара в Благоевград. В сезона на ягодите и черешите днес на пазарния ден в Благоевград най-много се търгуваха тези два вкусни плода. За изненада на всички днес цената на ягодите беше доста висока. Ягоди се предлагат вече от 1 месец като цената им започна от 6 лева и се срина до 3 лева. Черешите също започнаха от 7 лева и вчера се намираха на 2,50 лева.

Днес производителят Исмаил от гоцеделчевскто село Рибново предлагаше уникални едри ягоди на цена от 4,50 лева и 4,00 лева.

„Нашата ягода е най-хубава, огледана е в Родопите, екологично чиста е. Ние сме земеделци хора, влагаме много труд, а цената отговаря на качеството“, каза Исмаил с гордост.
Ягоди по 3 лева предлагаха баби от благоевградските села Логодаж и Обел, но купувачите ги поглеждаха и отминаваха.
Всред множеството сергии с череши тази с  кюстендилската привличаше поглед. Търговката Ани сподели:“цената и нормална, вкусна сочна екологично чиста череша продавам“.

Материалът Ягодите от родопското село Рибново удариха 4.50 лв. за килограм, кюстендилската череша 3,50 лв.! е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване