05/31/18 11:34
(http://offnews.bg)

"Българска армия" може да приеме първите два кръга от Лига Европа

Стадион "Българска армия" има 2-а категория от УЕФА, което означава, че може да приеме първите два кръга от пресявките на Лига Европа.

Единствено трябва да се представи, че е изпълнил предписанията на евроцентралата, които са минимални. Едва при класиране за третия предварителен кръг трябва да се търси "Васил Левски", защото клубният стадион не отговаря на изискванията за него.

Славия няма друг вариант освен националния стадион за мачовете си от евротурнирите, пише още "24 часа".

Футболистът от Кабо Верде Стивън Перейра е новото попълнение на ЦСКА, похвали се самият играч пред холандското издание limburger.nl.

Футболистът е подписал тригодишен договор с тима от „Българска Армия”.

24-годишният краен защитник е национал на своя страна, а през проследните три сезона бе в договорни отношения с холандския втородивизионен МВВ Маастрихт, които изтекоха.

„Това е наистина голяма стъпка напред за мен, защото ще играя в Лига Европа след трите години, прекарани във второто ниво на холандския футбол и добрите мачове за мен за националния отбор на Кабо Верде.

Много благодаря на Маастрихт за трамплина, който се оказа за мен като клуб. В този отбор претърпях голямо развитие. Знам, че не всички в клуба са доволни от раздялата ми с Маастрихт, но аз съм спортист и имам амбиции”, сподели Перейра пред изданието.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване