05/31/18 12:28
(http://regiona.bg/)

/ Видео/ След 2 години мегаделото приключи: Осъдиха Марто Дебелия на 12 години затвор и 375 000 лв.глоба

Сводникът Мартин Филипов-Дебелия ще лежи 12 години зад решетките и трябва да плати 375 000 лв.глоба.Районният съд в Благоевград  днес след обяд произнесе  присъди по ключовото делото срещу сводника Мартин Филипов-Дебелия.

Полицаят Петър Кънев е осъден  условно на една година и три години изпитателен срок,а полицаят Стефан Филипов на условно  две години затвор и пет години изпитателен срок.

Марто Дебелия е обвинен, че е принудил със заплахи  7 жени да проституират, като им давал половината от заработеното. В периода 19.12.2015 г.-31.05.2016 г. в Благоевград на различни места – в хотел „Рио“, в квартира на ул. „Полк. Чамишки“ е принудил  жените да проституират било чрез принуда и заплахи.

Двамата полицаи пък са с обвинение, че са осигурявали чадър над сводника, като са карали някои от проститутките да си оттеглят жалбите.
Мартин Филипов и двамата полицаи бяха арестувани точно преди 2 г. След това служителите на МВР бяха пуснати на свобода, а сводникът остана в ареста.

Днес той се яви в съдебната зала в добро настроение, с усмивка и се шегуваше.

 

Материалът / Видео/ След 2 години мегаделото приключи: Осъдиха Марто Дебелия на 12 години затвор и 375 000 лв.глоба е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване