05/31/18 07:49
(http://budnavarna.bg/)

ЦИРК за 1 юни в Детски кът – Варна

Заповядайте на 1 юни за деня на детето. Подготвили сме три представления. Пред Вас, ще застанат цирковите артистите Боби и Силвия. Специално подготвят своя уличен проект с името вариете цирк „ПЛАН Б“. Начало 11:30ч., 14:00ч., 18:00ч.. Събитието е без такса и вход! Рики(Боб Ласкала) и Лорета(Силвия Росат) ще направят едно пътуване през магията на книгата и ще попаднат в интересни и смразяващи дъха ситуации. Всяко представление е 45 мин. . С това представление артистите ще тръгнат на Европейско турне след края на летния сезон . Боб Ласкала и Силвия Росат за от 12 години заедно.

Запознават се в един цирк и любовта им пламва. Следват години на представленя със световни циркови фамилии. Игра на едни от най-големите сцени по света. Тя е от Швеицария, а той на 5 годишна възраст налуска България със семейството си. Преди месеци се завръщата в бащината къща край Варна и решават да останат и направят един нов проект в България. „Варияте ПЛАН Б“ е спектакъл който варненци и техните гости ще имат удоволствието да видят и оценят първи. Очаквайте да ги видите на най-шумните места в нашия град за да представят уличното си цирково представление!

Материалът ЦИРК за 1 юни в Детски кът – Варна е публикуван за пръв път на Будна Варна.

Публикувана на 05/31/18 07:49 http://budnavarna.bg/34819-tsirk-za-1-yuni-v-detski-kat-varna/

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване