06/01/18 08:12
(http://regiona.bg/)

Общинска съветничка атакува кмета Камбитов на 1-ви юни

Общинската съветничка Злата Ризова от Благоевград написа днес интересен пост в социалната мрежа.Възмущението и се породило след като посетила няколко детски площадки в кварталите „Еленово“ и „Струмско“.  Ето какво пише тя:

„Днес след като сте прочели лицемерният поздравителен адрес на Кмета по повод 1-ви юни и обръщението му към благоевградските деца, че те са “нашата радост, нашата гордост, нашето бъдеще”, реших да ви покажа как изглеждат делниците на нашето бъдеще извън фанфарите по празниците в богатият културен календар. Няма да говоря за изисквания, БДС, Наредби, Директиви, снимките са достатъчно красноречиви. Те прекрасно илюстрират отношението на Кмета към децата на Благоевград.
Чрез играта г-н Кмете, детето опознава света. Там на детската площадка малкият човек се учи как да бъде самостоятелен, да общува, да рискува, да побеждава и да пада, там се учи да живее. Какво разбиране за света и живота ще дадат на децата ни горните детски площадки?
Кой е собственик на тези руйни?
Закъсняхте с една пешеходна пътека и една лампа, срокът да обезопасите детските площадки също изтече вчера!“

 

Материалът Общинска съветничка атакува кмета Камбитов на 1-ви юни е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване