06/03/18 05:24
(http://regiona.bg/)

Астропрогноза: Рак – труден ден, Лъв – не губете енергия за стари неща

Хороскоп за 03 юни 2018

Хороскоп Овен (21 март – 20 април)

Дали успявате да извикате състоянието на спокойствие и вътрешен мир дори в суматохата на ежедневието? Успявате ли да останате спокойни, когато всичко се променя и пренастройва. Всеки ден е ново предизвикателство, но може да е и вълнуващо такова.

Хороскоп Телец (21 април – 21 май)

Ден, в който да играете собствената си роля, но в група. Ден за свързване и за участие. Без да губите своята уникалност, бъдете част от група и се забавлявайте. Днес просто не пропускайте елемента на забавление, гледайте на света като деца.

Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)

Имидж, репутация, общество в някакъв момент от живота ни придобиват нови значение, а в някои от дните на седмицата се налага да им обърнете специално внимание. Днес е този ден – ден за работа и резултати, ден за презентиране пред обществото.

Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)

Денят може да е много труден, особено ако имате прекалено много задачи за вършене. А какво стана с управлението на времето или сте го оставили ‘за когато ми остане малко време’. Спрете се и се запитайте – кое е най-важното за мен точно сега? И бъдете честни, защото днес е ден за мъдрост и истинност, а тях можете да ги откриете само дълбоко в себе си.

Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)

Има ли неща в живота Ви, които отдавна сте надживели, преживели, изживели, но все така здраво се държите за тях и не ги пускате да си отидат? Време е да освободите пространство за нещо ново. Не губете енергия за стари неща, скъсайте с тях. И започнете от днес.

Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)

Толкова много интересни неща, толкова различни и вълнуващи и всички пред Вас, за Вас, очакващи внимание, интерес, загриженост. Изглежда започва една натоварена седмица за Вас. Пътувания, нови задачи, нови хора, обучения и още, и още. Вълнуващо за Вашата пърхаща душа. Добавете и една доза практичност, замесете всичко с търпение и … очаровайте света!

Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)

Денят не е от лесните, предизвикателства няма да ви липсват, особено в емоционален план. Важно е днес да имате една идея, една мечта, един на човек, на които да можете да служите с радост и благодарност. Намерете своя начин да покажете респект.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

Всичко е субективно и лично нали? Но дали все пак сте отзивчивикъм субективността и личността на околните? Хубав ден, начален, само не се потапяйте самодоволство, просто бъдете себе си, без оценки и сравнение, без очаквания.

Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Ден за разбиране и интегриране на парадоксите вътре във Вас. Може би искате да промените Вашата форма и начин да се чувствате безопасно, но дали имате силата да промените фундаменталното си отношение към безопасността. Тръгнете от изследването, тогава и осъзнаването ще дойде и след това ще се настани промяната.

Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)

Взаимодействието с простичките неща около Вас днес ще има огромно значение, те са онова, което ни дава спокойствие и сигурност, което ни кара да усещаме живота. Бъдете любопитни, бъдете смели, взаимодействайте със света.

Хороскоп Водолей (21 януари – 19 февруари)

Давате ли си сметка кое Ви мотивира да станете, да тръгнете нанякъде, да направите нещо? Разбирате ли вътрешните мотиви, които Ви движат, а те много ли се и повтарят ли се? Намерете време да се наградите за нещо, което сте свършили, бъдете добри със себе си, самоуважавайте се.

Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)

Хубаво е днес от време на време да се поглеждате отстрани, да наблюдавате поведението и резкциите си, без да си давате оценка. Смисълът на тази шизовфренност Ви помага да оцените своята уникалност, да се диференцирате, но да останете пак част от обществото. С други думи – ден с променливи настроения и време за наблюдения.

 

Материалът Астропрогноза: Рак – труден ден, Лъв – не губете енергия за стари неща е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване