06/04/18 09:22
(http://regiona.bg/)

Млада педагожка се превъплъти в Мини Маус и сътвори лудо парти в Детска ясла № 3 “Славей” в Благоевград

В Детска ясла № 3 “Славей” в Благоевград дойде специално любимият детски герой Мини Маус по случай 1-ви юни – деня на детето.
В Мини Маус се бе преоблякла младата педагожка Зоя Велчева, която за втора година взима участие в детския празник. Хубавото време позволи тържество да се направи в двора на детското заведение.

На празника присъстваха директорката Виктория Величкова, целият персонал, много родители баби и дядовци. Лично беше дошъл да гледа празненството и зам. ректорът на ЮЗУ „Неофит Рилски“ проф. Антони Стоилов, чийто внук Калоян е възпитаник на детската ясла.

Децата бяха облечени като моряци, патета, пчелички, други с цветовете на българското национално знаме. Малките артисти разиграха различни сценки, рибарите ловяха рибки, патета и калинките танцуваха.
Младата педагожка З. Велчева за втора година участва в подготовката на детското тържество. С много трепет и вълнение тя и колежките й подготвили този празник. Специално избрали сценките от любимите герои на децата . Затова и тя се облякла като Мини Маус, която е най-любимата детска котка.
На милото тържество децата се забавляваха и останаха доволни, заредиха с положителни емоции и присъстващите. Накрая децата бяха възнаградени с вкусни подаръци и пуснаха балони в небето. На песничката „Знамето ние трицветно“, дечица танцуваха облечени в цветовете на българския трибагреник.

 

Материалът Млада педагожка се превъплъти в Мини Маус и сътвори лудо парти в Детска ясла № 3 “Славей” в Благоевград е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване