06/04/18 08:22
(http://budnavarna.bg/)

МФК Спартак ще играе за 11-о място в Шампионската лига по плажен футбол

Носителят на титлата на България МФК Спартак ще играе в мача за 11-о място в Шампионската лига по плажен футбол, която се провежда в Назаре, Португалия. Днес варненци отстъпиха на румънския първенец Уест Дева с 0:4. Двата отбора са стари познайници, като през миналата година тимът на Симеон Христов надигра същия съперник с 8:4 отново в Шампионската лига.

 

Днес румънците поведоха с гол на Виктор Фекете в 6-ата минута, а в 17-ата отново той удвои. Капитанът на Уест Дева Мачи увеличи аванса на тима с дежурната си задна ножица в 24-ата мин., а в 34-ата във вратата на варненци се разписа и Боата. Българският шампион стоя добре на терена и създаде доста положения, но така и не успя да ги реализира.
Утре МФК Спартак ще играе с израелския Фалфала, който загуби с 3:4 днес от Мелистар. Двубоят е с начален час 12,15 или 13,30 ч.

Материалът МФК Спартак ще играе за 11-о място в Шампионската лига по плажен футбол е публикуван за пръв път на Будна Варна.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване