06/05/18 22:07
(http://budnavarna.bg/)

Времето във Варна – 6 юни 2018

снимка: Будна Варна

Над Черноморието преди обяд ще преобладава слънчево време. Около и след обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на повече места, главно по южното крайбрежие ще превали прегърми. Максимални температури на въздуха: 25-28°. Температурата на морската вода е 21-23°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

През първата половина от нощта все още на отделни места ще има краткотрайни валежи и гръмотевици, но явленията ще са в процес на затихване. През втората половина от нощта ще бъде предимно ясно.

Утре преди обяд над по-голямата част от страната ще бъде предимно слънчево. Около и след обяд отново ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места, главно в югозападната половина от страната ще има краткотрайни, временно интензивни валежи и гръмотевични бури. Остават условията за градушки. Преобладаващите максимални температури ще бъдат между 28° и 33°.

Атмосферното налягане слабо ще се повиши, но ще остане малко по-ниско от средното за юни.

Над планините преди обяд ще има и слънчеви часове, но около и след обяд ще се развива купесто-дъждовна облачност. На много места ще има краткотрайни, временно интензивни валежи и гръмотевични бури. Максимална температура на височина 1200 метра около 20°, на 2000 метра – около 13°.

Материалът Времето във Варна – 6 юни 2018 е публикуван за пръв път на Будна Варна.

Публикувана на 06/05/18 22:07 http://budnavarna.bg/34950-vremeto-vav-varna-6-yuni-2018/

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване