06/11/18 12:10
(http://budnavarna.bg/)

Апартаменти и автомобили горяха през почивните дни

снимка: Фейсбук

5 са регистрираните пожари с преки материални щети във Варна и региона през последните три денонощия, съобщиха за BudnaVarna.bg от пресцентъра на ОД на МВР – Варна.

Постъпил е сигнал за пожар в стая от апартамент, намиращ се на ул. «Уилям Гладстон» във Варна. Причината за инцидента е неправилно използване на отоплителен уред. Унищожен е мебели.

Горял е и автомобил, намиращ се в във Варна, в ж.к. «Вл. Варненчик». Няма пострадали хора. Причината за инцидента е късо съединение. Унищожена е предната част на автомобила.

Горяла е и кола, намираща се във Варна, на ул. «Дунавски лебед». Няма пострадали хора. Причината за инцидента е късо съединение. Унищожени са електрически кабели.

Постъпил е и сигнал за пожар в кухнята на апартамент, намиращ се на в ж.к. «Възраждане» във Варна. Причината за инцидента е забравено ядене на котлон. Опушени са 20 кв. м стени.

Получен сигнал за пожар в 3 ПВЦ контейнери и автомибил, намиращи се във Варна, на ул. «Македония». Няма пострадали хора.

Причината за инцидента се изяснява. Унищожени са трите контейнера и двигателен отсек на автомобила.

3 са регистрираните пожари без преки материални щети през посочения период – в сухи треви и в мазнина на електрическа скара.

4 са регистрираните случаи на оказана техническа помощ.

Материалът Апартаменти и автомобили горяха през почивните дни е публикуван за пръв път на Будна Варна.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване