06/11/18 07:41
(http://regiona.bg/)

/Видео / Жители на улица „Босилек“: Мазетата ни се напълниха с кал и фекалии, от 112 ни пратиха да духаме супата

Проливният дъжд, паднал над Благоевград вчера за около 15 минути предизвика доста поразии. Граждани, живеещи на улица „Босилек“ се оплакаха, че мазетата и дворовете им са пълни с обходни води. Според съседите ситуацията е следната, улица „Марица“ е в ремонт, сменя се водопровода, а на място има запушена шахта.

Точно запушена шахта е допринесла да стане това бедствие, според хората живеещи на тази улица. Антон, който е звънял на телефон 112 беше категоричен: „ След като заваля за секунди придойде водата от там от ремонтираната улица, шахтата там е запушена. Обадихме се на телефон 112 .Изпратиха ни да духаме супата“, т.е. ние да се обадим на ВиК. Нищо повече, няма какво да коментираме, такава ние държавата“, ядосано обясняваше мъжът.

Според друг съсед работата е следната: „Разбираме, че се прави ремонт, но не е страх тази шахта и за в бъдеще да не остане така, сега както е била запушена и да ни направи пак поразии“.
Състоянието на дворовете и приземните етажи и мазетата наистина беше трагично. Два часа след това хората бяха поизгребали водата, но миризмата беше ужасна.

Както се изрази друг съсед „водата изхвърлих, но кал ще изнасям цяла нощ“.

Интересното в случая беше, че въпреки сигналите, които гражданите са подавали на мястото нямаше служители на водното дружество.

Материалът /Видео / Жители на улица „Босилек“: Мазетата ни се напълниха с кал и фекалии, от 112 ни пратиха да духаме супата е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване