06/12/18 23:00
(http://budnavarna.bg/)

Децата на Черно море спечелиха сребърните медали на Републиканското по футбол

Децата на Черно море, родени 2009 година, завоюваха сребърни медали на Републиканското първенство по Футбол, финалите на което се проведоха в Сливен.

“Моряците”, водени от Мирослав Мирчев, отстъпиха на финала срещу Ботев Пловдив след дузпи. В редовното време двата тима завършиха 2:2. Пловдивчани поведоха първи в резултата, но с два гола на Виктор Янчев и Димитър Добрев варненци стигнаха до пълен обрат. В самия край на двубоя “канарчетата” успяха да изравнят, а при дузпите се оказаха по-точни от бялата точка и спечелиха надпреварата.

До финала Черно море стигна след три победи в своята група. В първата си среща надиграха Берое с 1:0 след гол на Димитър Добрев, а във втората записаха класически успех с 3:0 над Видин (Димитър Добрев 2 гола и Теодор Георгиев). В последния си двубой надиграха Левски с 4:0. Два гола за успеха реализира Теодор Георгиев, а по един добавиха Росен Диманов и Кристиан Маринов.

Материалът Децата на Черно море спечелиха сребърните медали на Републиканското по футбол е публикуван за пръв път на Будна Варна.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване