06/15/18 10:26
(http://budnavarna.bg/)

Прогнозата за Египет – Уругвай на Nikita Real Valentina

Египет – Уругвай, среща от Група „А“ на Мондиал 2018, стадион Екатеринбург Арена, начало 15.00 часа.

Последните 10 срещи на Египет: Общо 2 победи, 4 равенства и 4 загуби.

Последните 10 срещи на Уругвай: Общо 5 победи, 3 равенства и 2 загуби.

В тази група Русия победи Саудитска Арабия с 5:0 и оглави класирането.

ПРОГНОЗА: Уругвай се смята за фаворит в тази група и повечето специалисти определет този тим за победител. Снощи обаче Русия разби Саудитска Арабия и днес южноамериканците ще търсят задължителен успех.

„Урусите“ имат балансиран състав, като в защита разполагат с опитни бойци – Диего Годин и Хосе Хименес, а в атака са мегазвездите Суарес и Кавани. Египет не трябва да бъде подценяван, като „фараоните“ се завръщат на финали на Световно първенство след цели 28 години. Сега този тим е силно зависим от Мохамед Салах, който най-вероятно ще излезе титуляр.

Египет обаче не спечели нито една победа в петте си контроли след края на квалификациите за Световното първенство, което е повече от притеснително за феновете им. „Фараоните“ имат и друго силно оръжие – Ектор Купер. Този специалист през годините е доказвал, че може да прави големи неща с по-малки отбори и нищо чудно да излъже по някакъв начин Уругвай.

Двата отбора до сега не са играли официални срещи, но определено Уругвай е смятан за сигурен победител от тази среща. Очакванията са за здарва битка, малко голови положения и все пак успех за южноамериканците.

Трябва да се отбележи, че Уругвай не е печелил първия си мач на Мондиал от 1970 г. насам, като в този период има по 3 загуби и равенства. Сега обаче Суарес и компания най-вероятно ще стигнат до чиста победа.

Резултат: Египет – Уругвай 0:2

Материалът Прогнозата за Египет – Уругвай на Nikita Real Valentina е публикуван за пръв път на Будна Варна.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване