06/19/18 02:11
(http://www.clubz.bg/)

Секс на Световното? Може само с бели мъже!

Точно в началото на Световното първенство по футбол в Русия отново се заговори за секс – тема, позната и по съветски времена, но в друг дискурс, пише берлинският всекидневник ТАЦ (Tageszeitung).

С предупредителен призив го направи комунистката и дългогодишна депутатка в Думата Тамара Плетньова, пише изданието. Рускините трябвало да се въздържат да спят с цветнокожи чужденци.

«Сега те идват на тълпи в царството на Владимир Путин», цитирано е изявление на Плетньова за радио «Говори Москва».

70-годишната депутатка, която е начело на Парламентарната комисия по въпросите на семейството, се чувствала длъжна да припомни за Летните олимпийски игри през 1980 г. в Москва. Тогава на пръв поглед китайските презервативи изглеждали истински, но при секс не издържали и се разкъсвали.  Както било известно, игрите не приключили само с много жени медалистки, а и с много родени след това деца, които били продукт на международно преживяване от типа на «една нощ заедно».

Тамара Плетньова.

Тези клети създания се родили от «смесени отношения», разбирай бели рускини и тъмнокожи олимпийски състезатели, а майките им били принудени да ги отглеждат сами. По-късно тези деца станали жертви на дискриминация и много страдали.

Същевременно Плетньова се обявява против абортите. Все едно било дали родителите са от една раса или не, децата трябвало да се раждат.

Според ТАЦ раждаемостта в Русия рязко спадала. За да си самотна майка, не бил нужен жест от чужбина (секс с чужденец – б. р.). Броят на разтрогнатите бракове бил шокиращ. Дори семейните отношения да се запазвали и да не се стигало до развод, алкохолът причинявал ранна смърт при мъжете. Средната им продължителност на живот била дори под 60 години, твърди ТАЦ.

«Но зад загрижеността на Плетньова за проблеми при децата, родени от мимолетен секс, прозира още нещо – отхвърлянето и изолирането на всичко, което не е руско.  В Русия понятия като «негър» и «чернокож» са нещо нормално. Не са рядкост и съобщения в медиите за студенти от африкански и азиатски държави, които са преследвани и понякога дори убивани. Иначе Плетньова твърди, че не била националистка. Та и кой ли го е преполагал», закючава с ирония публикацията в ТАЦ.

Малко отклонение. В Германия е осъдително да се говори за негри или цигани, било дискриминиращо.

Публикувана на 06/19/18 02:11 http://clubz.bg/69329-seks_na_svetovnoto_moje_samo_s_beli_myje

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване