06/20/18 09:01
(http://pik.bg)

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! БСП внася вот на недоверие, депутатите гласуват смяната на шефа на НЗОК Камен Плочев - гледайте НА ЖИВО

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! БСП внася вот на недоверие, депутатите гласуват смяната на шефа на НЗОК Камен Плочев - гледайте НА ЖИВО

ПГ на „БСП за България“ ще внесе в деловодството на Народното събрание вот на недоверие към кабинета „Борисов“ 3 на тема „Сигурност“. Това е вторият вот на недоверие към правителството, като първият на тема „Корупция“ през януари не успя да мине.

Седмичната проектопрограма за работа на Народното събрание поставя на вниманието на депутатите проекторешение за предсрочното отстраняване на проф. Камен Плочен като управител на НЗОК.

В дневния ред е заложено още народните представители да продължат работа и по второто четене на Закона за водите и на Закона за МВР. Програмата предстои да бъде гласувана от депутатите в зала. Точките, заложени в нея бяха част от дневния ред на депутатите в петък, когато заседанието бе прекратено поради дебат и несъгласие с него. 

Гледайте на живо по ПИК TV!

 <--|piktvplayer|-->

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване