06/23/18 19:58
(http://www.clubz.bg/)

Германия се измъкна го германски

В 90-ата минута (плюс 4) и с човек по-малко Германия успя да пречупи Швеция в група F на световното - 2:1. А беше пред отпадане още в групата за първи път от 1938 г.

Така Мексико има 6 точки, Германия и Швеция са с по 3, а Южна Корея - 0. В последния кръг на 27 юни от 17:00 часа мачовете са Германия - Южна Корея и Мексико - Швеция. Световните шампиони държат съдбата си в собстевите си ръце. Дори при равенство щяха да бъдат зависими от другата среща, а загуба щеше да ги изхвърли още днес.

Тойвонен технично откри резултата в 32-ата минута, а в 48-ата Марко Ройс изравни. Течеше последната минута на добавеното време, когато Тони Кроос вкара страхотен гол от пряк свободен удар, като порази далечния ъгъл на вратата с удар отляво..

Осем минути преди края Жером Боатенг беше изгонен за втори жълт картон. В последните минути Марио Гомес от упор не успя да отбележи с глава, а топката срещна гредата при удар на Юлиан Бранд.

Германците демонстрираха присъщата си воля и дух. Мачът беше много динамичен и вълнуващ за гледане.

Очаквайте подробности и снимки.

Публикувана на 06/23/18 19:58 http://clubz.bg/69558-germaniq_se_izmykna_go_germanski

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване