06/23/18 05:51
(http://regiona.bg/)

Над закона! Полицай си монтира кафе-автомат пред входа на блока, в който живее

За служител на МВР, чувстващ се над закона, който шерифства в столичен квартал, сигнализира читател на Novini.bg. Антон Цветков от „Сухата река“ се хвали пред съседи и познати, че е близък роднина на главния секретар на МВР и никой нищо не може да му направи. От наши източници разбрахме че въпросният служител работи в Жандармерията към СДВР. Срещу него са подавани множество сигнали за обиди, но те удрят на камък, тъй като е полицай.

Последният случай е отпреди месец, когато Цветков инсталира кафе-автомат пред входа си, за да извършва търговска дейност и да печели допълнително, въпреки че по закон няма право по ЗМВР. И всичко това без нужното разрешително от общината и етажната собственост. За това има подаден сигнал, а в отговор той е заплашил съседите си.

Същият си позволява да прави психологически оценки на съседите си, както и да пуска сигнали до общината, защото не е съгласен с това, че инвалид има паркомясто пред входа си. Много често същият служител използва служебният си автомобил за лични нужди. Освен това паркира на детската площадка пред блока. Полицаят дори е поставил видеонаблюдение пред входа, за да следи кой минава по улицата, което е в противоречие със Закона за личните данни. От Комисията правят разследване по случая.

Най-фрапиращото от всичко е, че въпросният служител твърди, че главният секретар на МВР бил първи братовчед на баща му и затова никой не може да му направи нищо.
Направихме опит да се свържем с него и да му дадем възможност да представи и своята гледна точка, но той ни затвори. Жалко е, че подобни служители в системата уронват моралния облик на МВР и стават повод за подигравки.

 

Материалът Над закона! Полицай си монтира кафе-автомат пред входа на блока, в който живее е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване