07/11/18 07:26
(http://regiona.bg/)

Крупен обир в Симитли! Задигнаха 15 хил. лева, злато и пистолет от дома на безнесмен в „Ораново“

Обраха апартамента на бизнесмена Стоян Димитров- Агата собственик на верига магазини „Стоми“, в Симитли . Неизвестни задигнаха от дома му, който се намира над магазина в квартал „Ораново“ сумата от 15000 лева, злато и пистолет „Хеклер и Кох“. Според запознати кражбата станала по време на рождения на ден на сина им Митко, който чествали в местно заведение.

Не ясно дали камерите в дома им са запечатали моменти от кражбата. Съседите не са видели и чули нищо. В дворовете на съседските къщи всички гледат породисти кучета, включително и обраното семейство. Слухът за обира хвърли в шок местните в квартал „Ораново“, който е част от Симитли. Градът се слави с най-ниската престъпност в региона.

Семейството на Оксана и Стоян от години върти семеен бизнес с хранителни стоки. Собственици са на два големи магазина в „Ораново“ и  квартал „Стумско“. Обектите им са доста оборотни , тъй като подържат ниски цени.

Материалът Крупен обир в Симитли! Задигнаха 15 хил. лева, злато и пистолет от дома на безнесмен в „Ораново“ е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване